Menu
Your Cart

Payment informations

1.     Jelenleg kétféle fizetési mód közül választhatsz.

2.     Banki átutalás: ha ezt választod, akkor bankon keresztüli utalással tudod rendezni a fizetést. Ebben az esetben a megrendelés feldolgozását követően díjbekérőt állítok ki a rendelésedről. A csomagfeladás mindig csak az utalás beérkezése után történik meg - amennyiben egy termék nincs raktáron, úgy az utalás beérkezte és az adott darab elkészülése után tudom azt postázni. Az utalás kapcsán felmerülő minden plusz költség - tranzakciós illeték, külföldre utalás költsége, esetleges készpénz befizetési díj - a vevőt terheli. Kérlek, ezekről mindig az adott bankfiókon keresztül tájékozódj!

4.     Az átutaláshoz szükséges adatok a díjbekérőn lesznek megtalálhatóak amit minden esetben a Vásárlásnál, illetve regisztrációnál megadott e-mail címre küldök majd ki. Amennyiben nem találod a levelezőrendszered spam mappájában sem az üzenetet, úgy kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!

Személyes csomag átvételi fizetés: 
Budapesten belül a 4. kerületben lehet személyesen csomagot átvenni és kiegyenlíteni a rendelésen megjelenített összeget. 
Amennyiben ezt a fizetési módot választod, vedd fel felem a kapcsolatot az info@ryuumeart.hu email címen. 

3.     Utánvét: Hamarosan!